Zekeriyaköy İlkokulu
ZEKERİYAKÖY MAH. FIRAT CAD. ZEKERIYAKÖY ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 69 SARIYER / İSTANBUL

VİZYON

Topluma; Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda bilgili, kültürlü, ahlaklı, öğrenmeyi bilen, başarıyı hedefleyen, üreten ve ürettiğini paylaşan bireyler kazandırabilmek.

MİSYON

Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Genel Amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi; yetenek, ilgi, istek ve ihtiyaçlarına uygun ortaöğretim kurumlarına hazırlamak, kendisini sürekli yenileyen, gurupla çalışma becerisine sahip, kendisi ve çevresi ile barışık bireyler yetiştirmektir.

Tam Gün

08:50 - 15.30

Doğalgaz kalorifer

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 36,4 Km uzaklıkta; araçla ulaşım süresi ortalama 1 Sa 15 Dk. İlçe merkezine 7,4 Km uzaklıkta; araçla ulaşım süresi ortalama 17 Dk.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Zekeriyaköy İlkokulu - Zekeriyaköy Mahallesi Fırat Faddesi No:69 Sarıyer/İSTANBUL